Flyghjalp-logo-2.png

Flyghjälp Kostnad1. Ingen vinst - ingen avgift
Flyghjälp arbetar för dig enligt principen "no win - no fee". Om situationen är att du inte får någon betalning har vårt arbete för dig varit gratis.

2. Tjänsteavgiften
Om du får en betalning på ditt bankkonto efter att Flyghjälp har skickat ett rättsligt krav till flygbolaget för din räkning, är serviceavgiften till Flyghjälp 30 % av betalningen.

Klienter i Danmark betalar en serviceavgift som motsvarar högst 30 % av det mottagna beloppet.

3. Rättegångsavgift
Om det är nödvändigt att föra ärendet till domstol för att få betalning från flygbolaget måste extra juridiskt arbete utföras av Flyghjälp egen juridiska avdelning eller av en extern jurist.
En avgift för domstolsförfarandet kommer i detta fall att kosta ytterligare 15 % av det begärda beloppet (huvudbeloppet) i domstolen.
För kunder i Danmark är stämningsavgiften ett fastställt belopp som motsvarar högst 15 % av det yrkade beloppet.

4. Växlingsavgift
I de flesta fall kommer Flyghjälp att få det begärda beloppet från flygbolaget i euro, och därför kommer vi att skicka din andel till dig i euro. Våra kunders egna banker kan ta ut en växlingsavgift.
En mer specifik prisöversikt finns i våra villkor på vår hemsida och kommer också att skickas till våra kunder i form av en pdf via e-post när ärendet inleds.

Alla priser är inklusive moms.


Redo att komma igång? Försenat eller inställt flyg?

Flyghjälp hjälper dig att få upp till 6 000 kr i ersättning om ditt flyg är försenat eller inställt.

 Tusentals lyckliga kunder

 Vi vinner 98% av våra ärenden

 Riskfritt - enkelt och snabbt