logo-icon.png
1
2
3
Beräkna din ersättning
Hjälp?
Flyghjalp-logo-2.png

Flygbolag

Vänligen ange det flygbolag du flög med. Om du omdirigerades till ett annat flygbolag väljer du det flygbolag du ursprungligen bokade med. Om du har problem med att välja rätt flygbolag, ring oss eller välj "Inget flygbolag valt" och lägg till en kommentar i slutet av fältet.

Avresedatum

Vänligen välj det datum då avresan var planerad enligt flygbiljetten.

Avbokning?

Du har sannolikt upplevt en avbokning om du flög med ett annat flygnummer än det som finns på biljetten. Om du har blivit avbokad, ange när du informerades om att flygavgången skulle avbokas i förhållande till det planerade avresedatumet.

Ange din rese- och kontaktinformation

Vi driver ditt ärende mot flygbolaget

Du kommer att bli informerad om du har vunnit ärendet - vi vinner 98% av alla ärenden

Flyghjalp-logo-2.png

Du har tyvärr inte rätt till ersättning

Detta kan ha flera orsaker, till exempel. att EU-förordningen inte gäller i denna situation eller att orsaken till förseningen anses vara exceptionella omständigheter. Men om du tror att du har rätt till ersättning, kan du skriva till oss på hello@flyghjalp.se.

Flygbolagen är skyldiga att betala regelbunden catering, som mat och dryck, telefonsamtal och boende medan du väntar. Om du har blivit utsatt för en annan försening eller avbokning inom de senaste tre åren, kan du kontrollera om du har rätt till ersättning för denna avresa genom att skapa ett nytt ärende.

På nästa sida får du veta hur mycket du / om du har rätt till ersättning

Billede v3

Gustav Thybo, Grundare och verkställande direktör

Våra experter hjälper dig vidare

+46 31 308 88 12