Trustpilot score Trustpilot score

DIN SAMARBEtsPartnER NÄR Ni ÄR Drabbade PÅ RESAN

Förseningar och inställningar belastar de som reser. När flygförseningar uppstår, kan resebolagen försöka att begränsa ett potentiellt missnöje vid att bland annat vara uppmärksam på passagerarrättigheter efter EU-förordningen 261/2004.

Hos Flyghjälp är vi speciellt duktiga till en sak; nämligen att hjälpa era kunder, när det uppstår utmaningar i förbindelse med resan till och från destinationen. Våra jurister är experter på områdets juridik, och kan både ge rådgivning om rättigheter och inhämta den kompensation från flygbolagen som passagerarna är berättigad till, enligt den EU-förordning 261/04.

Ett samarbete med Flyghjälp är vederlagsfritt för er, och det är således inga omkostnader förbundet med att använda er av vår juridiska expertis. Flyghjälp mottager enbart vederlag, om kunden väljer att starta upp ett ärende hos Flyghjälp. Vårt vederlag består i 20 % exkl. moms av den inhämtade kompensationen.

Resebyråns fördelar vid samarbete med Flyghjälp


● Ännu bättre kundservice

Överraska kunderna positivt med en lätt lösning, när flyget är försenat eller inställt och de har behov för hjälp. Med FlyHjälp kan ni vända en dålig upplevelse till en positiv.

● Gratis juridisk rådgivning

Ring till våra kompetenta jurister och få kvalificerad rådgivning angående förseningar, inställningar EU-förordning och Paketreselagen.

● Undgå att utbetala kompensation efter Paketreselagen

Ni behöver inte utbetala kompensation till era kunder eftersom de redan har fått kompensation från flygbolagen.

● Kunderna får deras kompensation

Vi inhämtar kompensationen på vägnar av era kunder, och många gånger går vi hela vägen till rätten. Kunderna får en större kompensation, än om de skulle ha blivit kompenserade efter Paketreselagen.

Vill du höra närmare?

Utfyll nedanstående fält och vår partneransvariga ringer upp dig.

Beräkna din kompensation!

Gör testet och få reda på hur stor kompensation du har rätt till. Såvitt du har krav på kompensation, kan vi hämta in pengarna åt dig – lätt, enkelt och professionellt.

Klicka på knappen och svara på frågorna. Det tar bara 3 minuter.

Fortsätt

Följ oss på Facebook

Kontaktinfo

Dronningensgade 66, 1420 Köpenhamn

+46 10 750 24 03

hello@flyghjalp.se

facebook.com/flyhjaelp

Telefontider

Om Flyghjälp

Vi hjälper flygpassagerare med att säkra sig ekonomisk kompensation för flygförseningar, inställningar och överbokningar. Vi är experter på områdets juridik och står för kommunikationen med flygbolagen.

    Om oss     Jobb     FAQ    
    Resebyrå     Företag     Fullmakt    
    Privatlivspolicy     Villkor