Trustpilot score Trustpilot score

Om Företaget

Flyghjälp är ett danskt företag som hjälper passagerare med att få den kompensation de har rätt till vid flygförseningar, inställda flyg och överbokningar. Företaget, som har existerat sen 2014, drivs i dag av ett ungt, dynamiskt team på 32 engagerade medarbetare i trevliga lokaler på Christianshavn, Köpenhamn.

Idén kom till då Philips flickvän i slutet av 2013 blev försenad med sju timmar på en semesterresa till Turkiet. Enligt EU-reglerna inom området hade hon rätt till kompensation men vår research visade snabbt, att flygbolagen ofta kringgår reglerna inom området och nekar att betala ut kompensation.

Philip har aldrig varit typen som ger upp och därför allierade han sig med Gustav. Gustav, som för övrigt är Flyghjälps verkställande direktör i dag, var vid den tidpunkten juridikstuderande och han drog saken inför de rätta myndigheterna. Efter det fick Philips flickvän äntligen den kompensation hon hade rätt till. Sen gick ryktet fort och det kom fler och fler förfrågningar från folk, som av den ena eller andra anledningen upplevde problem med deras flygresor.

Sommaren 2015 började de tre som bildat företaget att arbeta heltid och Flyghjälp blev till, som vi känner det i dag. Processerna blev automatiserade med Flyghjälps självutvecklade mjukvara, stämningar blev till vardag och flera duktiga juridiska rådgivare blev knutna till teamet med ett gemensamt mål om att försenade flygpassagerare skulle få sista ordet.

I dag har Flyghjälp hjälpt över 35.000 kunder och det har drivits in kompensation för mer än 40 milj. kr. Den goda servicen fortsätter; Företaget är ständig Danmarksmästare i indrivning av kompensation och har den högsta nöjd-kund-poängen i branschen. Hela 9,6 av 10 i nöjd-kund-recensioner hos Trustpilot. Det är vi rätt så stolta över!


Medarbetare

Gustav

Gustav
Adm. direktör

Johan

Johan
Ekonomi

Philip

Philip
IT- och utveckling

Lars

Lars
Chef över juridisk handläggning

Andreas

Andreas
Senior juridisk handläggare

Anna

Anna
Juridisk handläggare

Esra

Esra
Juridisk handläggare

Julia

Julia
Juridisk handläggare

Sebastian

Sebastian
Juridisk handläggare

Victor

Victor
Juridisk handläggare

Jan

Jan
Juridisk handläggare

Johan Ø

Johan Ø
Juridisk handläggare

Kenneth

Kenneth
Revisor

Gün

Gün
Kommunikation och PR

Alex

Alex
Marketingassistent

Alex

Minnie
Kontorshund

Beräkna din kompensation!

Gör testet och få reda på hur stor kompensation du har rätt till. Såvitt du har krav på kompensation, kan vi hämta in pengarna åt dig – lätt, enkelt och professionellt.

Klicka på knappen och svara på frågorna. Det tar bara 3 minuter.

Fortsätt

Följ oss på Facebook

Kontaktinfo

Dronningensgade 66, 1420 Köpenhamn

+46 10 750 24 03

hello@flyghjalp.se

facebook.com/flyhjaelp

Telefontider

Om Flyghjälp

Vi hjälper flygpassagerare med att säkra sig ekonomisk kompensation för flygförseningar, inställningar och överbokningar. Vi är experter på områdets juridik och står för kommunikationen med flygbolagen.

    Om oss     Jobb     FAQ    
    Resebyrå     Företag     Fullmakt    
    Privatlivspolicy     Villkor