Trustpilot score Trustpilot score

Så skriver du under fullmakten från FLYGHJÄLP

Vid representation av flygpassagerare är det nödvändigt att underskriva en fullmakt, där man ger tillåtelse, till att Flyghjälp kan representera passagerarnas intresse. Underskrift av fullmakten är nödvändig, för att Flyghjälp kan starta ditt ärende, och att du kan få den potentiella kompensationen för det försenade eller inställda flygavgång. Den digitala fullmakten kan skrivas under genom att följa videon eller texten nedanför.

  1. Gå in på din e-post och ta fram fullmakten från vår samarbetspartner HelloSign.
  2. När du har öppnat mailen skall du klicka på ”Get Started”. När du har tryckt på denna knapp, visas fullmakten.
  3. I botten av fullmakten skall du klicka två gånger på boxen över ditt eget namn ”Click to sign”.
  4. Nu kan du skriva under fullmakten med musen, eller trycka på fanan ”Type in signature” varefter du blott skriver ditt namn med hjälp av tangentbordet. Tryck sedan på knappen ”Insert”.
  5. Var uppmärksam på att fullmakten först är underskriven, när du har tryckt på knappen ”Continue” och till sist ”I agree”. Knapparna finns överst till höger. Du mottager sedan en bekräftelse via e-post efter att fullmakten är underskriven.

När du signerar fullmakten för andra (Om du är gift eller har barn under 18 år)

När du skall underskriva fullmakten på dina och andras vägnar, skall du efter att ha tryckt på den blå box ”Get Started” välja vilken person, som du vill underskriva för och tryck sedan på ”Continue”. Härefter kan fullmakten signeras vid att följa instruktionerna och trycka på knappen ”I agree”. Denna procedur skall du upprepa, för var person som du vil underskriva för.

Beräkna din kompensation!

Gör testet och få reda på hur stor kompensation du har rätt till. Såvitt du har krav på kompensation, kan vi hämta in pengarna åt dig – lätt, enkelt och professionellt.

Klicka på knappen och svara på frågorna. Det tar bara 3 minuter.

Fortsätt

Följ oss på Facebook

Kontaktinfo

Dronningensgade 66, 1420 Köpenhamn

+46 10 750 24 03

hello@flyghjalp.se

facebook.com/flyhjaelp

Telefontider

Om Flyghjälp

Vi hjälper flygpassagerare med att säkra sig ekonomisk kompensation för flygförseningar, inställningar och överbokningar. Vi är experter på områdets juridik och står för kommunikationen med flygbolagen.

    Om oss     Jobb     FAQ    
    Resebyrå     Företag     Fullmakt    
    Privatlivspolicy     Villkor