Trustpilot score Trustpilot score

DIN SAMARBETSPArTNER PÅ FÖRETAGSRESAN

Människor som reser genom sitt företag kan ha många tusentals kronor liggandes i skrivbordslådan i form av gamla flygbiljetter, som är kompensationsgivande. För många personer och företag kan det emellertid inte betala sig att använda tid på att inhämta den kompensation som man annars är berättigad till. Kompensationens storlek är upp till 4500 kr. för en försening eller inställning, men det står inte i jämförelse med den tid som det tar medarbetarna att inhämta kompensationen.

Därför har vi skapat Flyghjälp Företag, som ger ditt företag möjlighet att få kompensation samt fri tillgång till kompetent juridisk rådgivning. Vi rekommenderar att ni fyller i kontaktformulären nedanför, och därefter tar företagsavdelningen kontakt med er med hänseende på att täcka era behov.

Företagsavtalen vid Flyghjälp

Med ett företagsavtal med Flyghjälp blir ni inte enbart kompenserade vid flygförseningar och inställningar, utan ni får också tillgång till juridisk rådgivning, som kan hjälpa era medarbetare, när de står på flygplatsen och varken kan komma fram eller tillbaka. Vi fungerar här som era jurister i förhållande till de frågor som uppstår omkring flygresor och rättigheter, och kan förutom att inhämta kompensation vid flygförseningar också assistera vid försvunnet bagage och inhämta de extrautgifter som ni har haft i förbindelse med kost och logi vid inställningar och långa förseningar.

Flyghjälp erbjuder en rad valmöjligheter till ovanstående, och vi kan bl.a. också täcka era medarbetare på deras privatresor, erbjuda gratis lounge-tillgång, rabatt på parkering på svenska flygplatser. Ring och hör om de många möjligheter på +46 10 750 24 03 eller fyll i nedanstående kontaktformulär och vi kontakter er med närmare information.

Skall vi också hjälpa er, eller vil du veta mer? Fyll i nedanstående fält, var vi senare kontaktar er med det hänseende att täcka era behov.

Beställ ett icke-förpliktande telefonsamtal

Har du själv ett relevant ärende?

Beräkna din kompensation!

Gör testet och få reda på hur stor kompensation du har rätt till. Såvitt du har krav på kompensation, kan vi hämta in pengarna åt dig – lätt, enkelt och professionellt.

Klicka på knappen och svara på frågorna. Det tar bara 3 minuter.

Fortsätt

Följ oss på Facebook

Kontaktinfo

Dronningensgade 66, 1420 Köpenhamn

+46 10 750 24 03

hello@flyghjalp.se

facebook.com/flyhjaelp

Telefontider

Om Flyghjälp

Vi hjälper flygpassagerare med att säkra sig ekonomisk kompensation för flygförseningar, inställningar och överbokningar. Vi är experter på områdets juridik och står för kommunikationen med flygbolagen.

    Om oss     Jobb     FAQ    
    Resebyrå     Företag     Fullmakt    
    Privatlivspolicy     Villkor